Toptan olarak satışa sunulan, düz preslerde baskı yapabileceğiniz, kaliteli ve kullanıma oldukça kolay olan, farklı ebatlarda cameo kesici plotter renkli tekstil folyolarının yer aldığı bir kategoridir. Tüm ürünleri buradan inceleyebilir ve alışveriş yapabilirsiniz.
Tekstil Folyosu
Tekstil sektöründe kullanılan klasik makine ve teçhizatın yerini son zamanlarda teknolojik cihazlar almıştır. Bu sayede farklı baskı çeşitleri ile rengârenk tişörtler ya da sweatshirtler tasarlamak daha kolay hale gelmiştir. Teknolojik cihazlar herhangi bir üretim tesisine ihtiyaç duyulmadan ev ortamında bile baskı yapabilmeyi mümkün kılar.
Tekstil folyo baskı farklı aşamalardan oluşan bir işlemdir. Bu işlem sırasında farklı desenler, yazılar, tekstil folyolarına aktarıslır. Folyolardan da istenilen yüzeye baskı yapılır. Folyoların kesimi plotter cihazlarda yapılır. Bu ürünleri kullanarak birçok tekstil ürününe baskı yapmak mümkündür. Firma logoları, sloganlar, özel semboller ya da belirli bir manası ve derinliği olan yazılar, tekstil folyoları aracılığıyla kolayca yüzeylere aktarılır.
Tekstil Folyosu Nedir?
Tekstil folyosu, baskı sürecini ciddi anlamda kolaylaştıran bir üründür. Bu ürün ile elde edilen baskılar uzun yıllar yıkama ve diğer temizlik süreçlerinde dayanıklılık gösterir. Folyo ebatları genellikle 30x50 cm şeklindedir.
Tekstil Folyosu Ne İşe Yarar?
Tişört ve benzeri tekstil ürünlerine baskı yapmak için tekstil folyoları kullanılır. Metalik bir renkte olan folyolar ile baskı yapmak için transfer baskı makinesine ihtiyaç vardır. Kıyafet üretimi yapan firmalar, toptan hediyelik eşya satışı yapanlar ya da kişisel olarak kendine özgü kıyafetler tasarlamak isteyenler; tekstil folyolarını ve gereken diğer ekipmanları tedarik etmelidir. Tekstil folyosu kullanılarak kişilerin isimlerinin, fotoğraflarının yer aldığı hediyelik tişörtler de üretilebilir.
Tekstil Folyo Baskı Nasıl Yapılır?
Baskı sürecinde ilk etapta uygun renkte olan bir folyo seçilir. Bilgisayar ortamında tasarım yapılır. Kullanılacak harfler, şekiller, logolar bilgisayar üzerinde belirlendikten sonra plotter yardımıyla folyo üzerine aktarılır. Plotter içerisine yerleştirilen folyo üzerinde tüm şekiller tek tek kesilir. Kesme işlemi tamamlandıktan sonra üst katmanı kaldırarak plotterin elde ettiği şekillere ulaşabilirsiniz. Ardından 170 derecelik preslerde 25 saniye içerisinde baskı işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Pamuklu, polyester gibi farklı kumaş türlerinden üretilen kıyafetlere baskı yapabilmesi yönüyle de tekstil folyosu kullanmak son derece avantajlıdır.
Tekstil Folyosu Çeşitleri
Tekstil folyosu çeşitleri renkleri yönüyle birbirinden ayrılır. Sarı, gri, kırmızı, beyaz, siyah gibi farklı renk seçenekleri sayesinde baskı noktasında özgürce hareket edilebilir. Hızlı baskı alınmasına imkân veren folyolarla rahatlıkla seri üretim yapılabilir. Ürünlerin çeşidine göre kalınlıkları birbirinden farklı olabilir. Kalın olan ürünlerde bile tişört üzerinde rahatsızlık yaratan bir görüntü ortaya çıkmaz. Kesim sürecinin problemsiz tamamlanmasında, folyoda kullanılan şeffaf ve hafif yapışkanlı taşıyıcı malzemenin rolü büyüktür. Bu sayede kesim sürecini hızlı bir şekilde tamamlayarak kusursuz baskılar elde edebilirsiniz.
Tekstil Folyosu Fiyatları
Teknofinal, baskı sürecinde size destek olarak en cazip fiyat seçenekleri ile ürünlerini satışa sunar. Bu sayede günlük, haftalık ya aylık baskı ihtiyacınıza uygun sayıda ürün satın alabilirsiniz. Uzun süreli dayanıklı baskılar ile hem müşteri memnuniyeti sağlayabilir hem de olumlu bir kurumsal imaj oluşturabilirsiniz.